fbpx

Međunarodni klub žena Zagreb organizira tradicionalni Božićni sajam te poziva sve zainteresirane na Velesajam

Međunarodni klub žena Zagreb u nedjelju 1. prosinca organizira već tradicionalni Božićni sajam u prostorijama Zagrebačkog Velesajma (Paviljon 8).

Sajam se održava pod visokim pokroviteljstvom Ureda Predsjednice Republike
Hrvatske, a ima humanitarnu narav. Uz podršku predsjednice i gradonačelnika grada Zagreba te ostale uvažene goste, preko 35 predstavništva stranih država u Republici Hrvatskoj otvorit će svoja vrata svim zainteresiranim te im predstaviti autohtona jela svojih država, pa će tako svi posjetitelji imati priliku „proputovati svijetom“ te uživati u gastronomskim užicima raznih kultura.

Glazbeni nastup solistice, bogata tombola i prikupljanje sredstava za udrugu

Cjelokupno događanje biti će upotpunjeno međunarodnom glazbom te spektakularnim nastupima u tradicionalnim nošnjama, dok će samo događanje otvoriti solistica Valentina Fijačko Kobić sa arijom iz moderne opere “Madam Butterfly” te će cijeli nastup biti praćen orkestrom Hrvatskog narodnog kazališta.
Ulaz je besplatan za sve posjetitelje koji će također imati priliku osvojiti vrijedne
nagrade putem bogate tombole i tako učestvovati u prikupljanju sredstava koja su ove godine namijenjena udruzi Mali Zmaj u Zagrebu.

Udruga Mali zmaj pomaže preko 150 obitelji

Mali zmaj je udruga koja ima za cilj poboljšati kvalitetu života siromašne djece i djece u potrebi. Riječ je o neprofitnoj, nevladinoj organizacija koja djeluje već 10
godina sa središtem u Zagrebu. Članovi udruge su volonteri, njih 56. Mali zmaj
pomaže preko 150 obitelji u Hrvatskoj sa ukupno 350 djece. Ove obitelji od udruge
na mjesečnoj bazi dobivaju pomoć u obliku hrane, namirnica, odjeće i ostalih
potrepština neophodnih za život.

Međunarodni klub žena Zagreb poziva sve zainteresirane da potpomognu dobru svrhu te ujedno provedu nedjeljni dan u zabavnoj atmosferi upoznajući različite kulture i njihovu gastronomiju.

Međunarodni klub žena (IWCZ) je nevladina, neprofitna udruga za žene svih
nacionalnosti koje borave u Hrvatskoj. Klub ima više od 250 članica iz 50 različitih zemalja. Jedan od ključnih ciljeva kluba jest prikupljanje sredstava za grupe i stanove u Hrvatskoj koje djeluju za dobrobit žena i djece.
Prikaži sve članke od autora

Postani dio Femisfere

Prijavi se za newsletter i svaki mjesec saznaj više o temama koje te zanimaju!