fbpx

Vizualna komunikacija je danas važnija nego ikad, a želimo li predstaviti ono čime se bavimo potrebne su nam kvalitetne fotografije. Na sreću, današnji mobilni telefoni nude niz mogućnosti za snimanje fotografija. No, ipak često ne iskoristimo priliku za snimanje najbolje fotografije ili koristimo samo jedan način snimanja na mobitelu

Stoga smo odlučili za vas u četvrtak 19.12. organizirati besplatnu foto radionicu, a koju će voditi fotograf Vedran Tolić. Zbog što boljeg rada, broj polaznica je ograničen na 15 pa je potrebno prijaviti se što prije.

Ovim putem se zahvaljujemo platformi Aurora.hr koja je odlučila podržati projekt.

Sljedeće godine portal Femisfera planira pokrenuti niz drugih radionica, a za ovu se možete prijaviti putem obrasca niže:

Prijavi se za više novosti i informacija o radionicama

* indicates required
Prikaži sve članke od autora

U potrazi za pravim informacijama i zanimljivima ljudima. Vlasnica Dobre priče - za komunikaciju i digitalni marketing te pokretačica Femisfere. Antropologinja, informatologinja i novinarka u duši. Strastvena oko svega što radim, naročito oko pisanja i uređivanja sadržaja na Femisferi.

2 komentara
    1. Hvala Katarina. Ispravljeno 🙂 Radionica je 19.12,. dakle u četvrtak. Greškom je bio stavljen pogrešan datum u obrascu za prijavu. U tekstu i na Facebook eventu smo stavili točan datum.

Ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva.

Postani dio Femisfere

Prijavi se za newsletter i svaki mjesec saznaj više o temama koje te zanimaju!