fbpx

Prva održiva konferencija u Hrvatskoj stiže u Novi Vinodolski

U periodu od 2. do 4. listopada ove godine u Novom Vinodolskom održat će se konferencija Mind, Body and Soul na kojoj ćete imati priliku raditi na osobnom rastu i razvoju, zdravom načinu života i na kojoj ćete naučiti više o zdravoj prehrani te kako ona utječe na vaš mozak.

‘S ponosom mogu najaviti prvu održivu konferenciju u Hrvatskoj koja je, uz održivost u organizaciji evenata, fokusirana na održivost nas samih kao osoba. Svakodnevno su nam dostupni alati koje ne koristimo a mogli bi nam uvelike olakšati život ali i poboljšati zdravlje i samu kvalitetu života. Upravo je to cilj ove konferencije – da nas upozna s dostupnim alatima i pokaže nam kako ponekad moramo sebe i svoju dobrobit staviti na prvo mjesto’ – ističe Maja Bosanac, organizatorica konferencije.

Kroz tri dana sudionici će se opustiti, dobiti uvid u zdrave navike koje im mogu pomoći u životu kako bi izgradili sebe kao osobu, ali i svoje zdravlje. Uz gong kupke, u rasporedu konferencije su izrazito zanimljiva predavanja i radionice s područja osobnog rasta i razvoja te zdrave prehrane, jutarnji satovi joge ali i radionica zdrave prehrane na kojima sudionici mogu naučiti mnoštvo zanimljivih prijedloga za dnevne obroke koji će utažiti glad ali i osigurati da ostanu siti na dulje vrijeme. Cijeli vikend završava u nedjelju s praktičnom primjenom kako sve što su radili i naučili kroz vikend utječe na njihov organizam.

Riječ je o prvoj održivoj konferenciji u Hrvatskoj. Ali što to točno znači? Vjerujemo kako održivi eventi nisu samo dio trenda koji je svuda oko nas, već uistinu vjerujemo kako su oni potrebni svima nama želimo li sačuvati planet na kojem živimo, te kako bismo osigurali bolji život za generacije koje dolaze. ‘Upravo iz tog razloga poštujući ISO standarde održivosti organiziramo i ovu konferenciju – ne koristimo plastiku, nema bespotrebnog printanja materijala/brošura/letaka, bitna nam je reciklaža svih materijala koji ostanu nakon eventa, smanjujemo emisiju CO2 u odnosu na standardne evente, minimiziranu hranu koja se baca nakon eventa i slično’, ističe Maja Bosanac.

Više o samoj konferenciji kao i link za kupnju kotizacija možete pronaći na web stranici same konferencije, na FB stranici Eventful.hr ili putem info maila na [email protected] .

Prikaži sve članke od autora

Postani dio Femisfere

Prijavi se za newsletter i svaki mjesec saznaj više o temama koje te zanimaju!