fbpx

Epizoda 1 je na linku.

Dok nisam vidjela i doživjela njegov, velikim sam penisima pridavala važnost samo u onoj jednoj epizodi „Sex i grada“ u kojoj je čak i Samanthi bilo previše

Neki odnosi dogode se sasvim slučajno, a neke priželjkuješ tjednima, mjesecima, pa i godinama. Ono koje sam kroz godine razvila s osobom, koju sam za potrebe ovog teksta odlučila nazvati Luka, počelo je na ovaj drugi način. Dugo sam se okretala prema zadnjoj klupi na nekom nebitnom predavanju na faksu jer, tamo je sjedio on, frčkav lik koji je uvijek spavao na klupi, spuštenih očiju i trupa toliko velikog da je, kada bi legao na klupu, zauzeo mjesto za dvoje ljudi. Uvijek je bio sam, odspavao bi tih sat vremena, a zatim se sam zaputio na cugu u obližnji kafić. Bio je jako zgodan, čak malo prezgodan za moje pojmove. Nakon višetjednog promatranja, davljenja kolegica s pričama o tom misterioznom tipu i buđenja istraživačkog duha, napokon sam otkrila pod kojim se imenom krije na Facebooku. Odmah sam ga dodala, a onda, tako neobično hrabra i odlučna, odlučila mu poslati poruku. Drugog smo se dana slučajno sreli na semaforu. Kada mi se obratio ja sam se između opcije bijega i nagovaranja same sebe da prozborim tri riječi ipak odlučila na kratak razgovor, a zatim me taj visok i zgodan čovjek, sasvim neočekivano, pozvao na cugu.

Na druženjima u dvoje, koja su s vremenom postala sve učestalija, on bi pričao, a ja uglavnom šutjela s onim nekontroliranim, pomalo telećim osmijehom na licu. Da sam gledala samu sebe, bilo bi mi potpuno jasno kako osoba s druge strane stola, ja sama, sasvim sigurno čitavo vrijeme u glavi vrti seksualne scenarije. Znate, onako filmski. Kada bolje razmislim, vjerojatno ni on sam dugo vremena nije bio siguran što ta zauvijek zbunjena djevojka zapravo želi od njega i što taj, ponekad potpuno neprimjeren, osmijeh zapravo znači. Vjerujem kako su mu se stvari u glavi posložile kada sam i nakon treće kave još uvijek zamuckivala na njegova banalna pitanja poput onog koji sam zadnji film pogledala.

Nikada neću zaboraviti dan kada je napokon odlučio kako je vrijeme da se pozove do mog stana, da mi prebaci filmove. Naravno, pod filmove oboje smo odmah pomislili na one proste koji onda, nakon nebitnog razgovora kojeg ćemo se kasnije ipak sjećati, vode do nečeg što će nas ili silno razveseliti ili pak prekinuti naše dotadašnje „prijateljstvo“. Najbolja stvar koju sam tada mogla napraviti jest prije te sudbonosne cuge ostaviti laptop na krevetu. Čestitala sama sebi u glavi na sjajnoj ideji. Uštekao je svoj USB stick u moj laptop, rekao je da će kratko prileći pa sam prilegla i ja, a onda smo se krenuli hvatati. Onaj trenutak kada sam prvi puta ga osjetila na svojim bedrima bio je u isto vrijeme nevjerojatno uzbudljiv i zastrašujuć. Tog puta nismo otišli do kraja, ali novi dejt kod mene u krevetu ugovorili smo već za dan kasnije.

Pripremio je kondome, pročitala sam to iz njegovog osmijeha odmah po ulasku u stan. Mirisao je na seks. Sjeo je na moj krevet, krenuo s nebitnim razgovorom, a zatim se napaljenica u meni naprosto bacila na posao. Dok smo se skidali uzbuđenje je tako očito raslo, kako u njegovim, tako i u mojim gaćicama. Prvi pravi susret, moram priznati, za mene je bio pomalo stresan. Kada sam ga vidjela, nisam u potpunosti bila sigurna gdje bi SVE TO točno trebala staviti i kako bi to točno trebalo izgledati, a zatim su sve moje sumnje bile potvrđene prvim pokušajem ulaska. „Nema šanse“, pomislila sam. Kako?

Ipak, na obostranu sreću, moja napaljenost prevladala je i tu sitnu nesigurnost i Luka je ušao. Najprije me njegova želja boljela, a zatim se rodila svemirska povezanost. Teško da ću ikada zaboraviti trenutak kada sam shvatila da se u meni nalazi čitavo njegovo biće, ali niti činjenicu da je osjećaj bio nevjerojatno dobar. Tome je vjerojatno pridonijelo i to što je Luka točno znao što radi te smo vrlo brzo otkrili ono što nam međusobno odgovara i seks je svakim novim putem bivao sve bolji. Sjećam se kako sam, prepričavajući prijateljicama kako izgleda naš seks i tih njegovih 20+ centimetra, poželjela da barem na trenutak osjete tu sreću pa da zatim zbilja mogu razumjeti ono o čemu govorim. Jer, zbilja ga je bilo i ostalo teško dočarati riječima.

Iako onaj prvi ulazak nikada nije prestao boljeti, seks s njim postala je ona jedna stvar koja me u životu iznimno veselila, a kasnije, kada bi Luku srela u gradu, već bi me svojom pojavom podsjetio na sretne trenutke koje smo zajedno dijelili u mom krevetu pa čak iako se intelektualno nikada nismo uspjeli u potpunosti povezati.

Upravo je ono što nosimo u glavi bilo to što nas je razdvojilo. Nažalost, tog simpatičnog frčkavog dečka i mene vezala je jedino seksualna povezanost i naš se odnos, nakon zasićenja do kojeg sam u početku mislila da nikada neće doći, naprosto raspao. Rastali smo se u miru, upravo onako kako smo započeli i upravo suprotno od onoga što smo intimno, a zajednički proživljavali. Godinama kasnije pokušali smo još jednom i iako je seks s njim bilo nešto što me na sat ili dva vratilo u sretnija vremena otkrivanja i istraživanja, bilo je jasno kako ni ovog puta neće potrajati. Od tada, šalice su jedino što punimo. Kavom ili pivom, nebitno je, bitna je tek ona doza uzbuđenja i neopterećenosti kojom se međusobno ispunjavamo. Pa čak i ovako, u opuštenom prijateljskom izdanju.

Luka je bio moje prvo seksualno iskustvo bez velike ljubavi, ali s puno užitka. Onaj jedan koji me naučio da ne moram svemirski voljeti da bih vjerovala u dobar seks i onaj jedan koji mi je zauvijek nametnuo standarde u veličini. Onaj koji je, kada sam u pitanju ja i moje potrebe, srušio sve dileme oko onog vječnog pitanja je li veličina zbilja bitna i onaj jedan s kojim će slučajna kava u gradu uvijek biti malo uzbudljivija od svake druge prijateljske. I znate što? Osoba njegovog života, sasvim sam sigurna, bit će najispunjenija osoba u ovom našem malom svijetu u svakom mogućem pogledu, a to me, na neki neobičan način, iskreno veseli. Mišljenja sam da se takva radost naprosto treba dijeliti. Živjeli veliki penisi!

Lina Ladić
Prikaži sve članke od autora

Jedna je od onih koji vole i žele pričati o stvarima o kojima se prečesto šuti. Njezina kolumna ' O ljubavi i nim drugim stvarima' govori o iskustvima kroz koje nas život upoznaje s pojmom intime, svojim i tuđim tijelima i bavi se zauvijek neiscrpnim izvorima inspiracije – ljubavi i seksom. Dobrodošli u zonu bez dlake na jeziku, opustite se, otvorite um i dobro se zabavite.

Postani dio Femisfere

Prijavi se za newsletter i svaki mjesec saznaj više o temama koje te zanimaju!