fbpx

Sedmi Longplay day uz moto ‘Iduća subota je ključna’ – glazba, stripovi i knjige na jednom mjestu

Odgođen, ne i otkazan sedmi Longplay day u organizaciji kulturne udruge Fotopoetika i kluba Azimut održat će se u subotu, 13. lipnja u Šibeniku i to u dva dijela. Ujutro je organiziran sajam ploča, stripova i knjiga te glazbeni program lokalnih DJ-a, a navečer uz promociju knjige i koncert.  Prvi put ove godine, LP Day nema ambasadora, ali ima slogan – iduća subota je ključna.

‘Sve nas to podsjeća na nedavna zbivanja koja svakim danom sve više popuštaju i nadamo se da će se nastaviti u tom pozitivnom smjeru. Za što više pozitive u našim životima angažirali smo lokalne glazbene snage i pozivamo sve naše sugrađane, ljubitelje i kolekcionare ploča da nam se pridruže iduću subotu. Bit će super’, poručili su organizatori.

Sedmi LP Day, uz podršku Turističke zajednice Grada Šibenika, održat će se na potezu od ureda Turističko – informativnog centra TIC do stepenica katedrale svetog Jakova. Jutarnji dio programa koji se odnosi na sajam ploča, stripova i knjiga počinje u 11 sati i traje do 14 sati, a paralelno s tim, očekujte i glazbeni program s potpisom legendarnih domaćih DJ-a. 

U sklopu sedmog LP Day-ja bit će održana promocija knjige ‘Rock strana bajke’, autorice Marijane Dragičević, za čija je poglavlja Goran Tribuson napisao da ‘su utkane rock pjesme koje čine svojevrsnu slušaonicu ove moderne bajke’. Promociju će voditi novinari i publicist, Marko Podrug.

Intervju s autoricom pročitajte ovdje: Marijana Dragičević otkriva kako je nastao njen prvi roman Rock strana bajke – sasvim netipični ljubić

Pred početak promocije, organizatori su pripremili glazbenu slušaonicu u izvedbi djevojaka koje su oduševile publiku na Ž.buvljaku početkom ožujka –Discordia.

PR
Prikaži sve članke od autora

Postani dio Femisfere

Prijavi se za newsletter i svaki mjesec saznaj više o temama koje te zanimaju!