fbpx

Ovog je vikenda, točnije 19., 20. i 21. lipnja službeno otvoren Art park u Ribnjaku, a znamo i što vas sve ovog ljeta tamo čeka.

Peto ljeto za redom organizatori Art parka otvaraju sezonu kratkih hlačica, haljinica i sandala na najposebniji mogući način, a drugu godinu za redom Art Park je otvoren u Ribnjaku. Osim dobre glazbe, filmova, radionica, vježbanja i opuštanja, dio Ribnjaka i ove godine postaje prava mala umjetnička galerija na otvorenom pa tako, zavaljeni u ležaljku, uživati možete u radovima umjetnika Marina Remića, Tihomira Krkleca Afrike, Borisa Bare, Ive Gašparića i brojnih drugih.

Zanimljivo je spomenuti kako je ovogodišnja izgradnja cijelog Art parka bila posebno usmjerena na recikliranje te je ekološka osviještenost nešto što su organizatori ove godine svojim projektom posebno htjeli istaknuti, kako kroz umjetničko izražavanje, tako i kroz čitavo uređenje dijela parka Ribnjak namijenjenog dobroj zabavi i pozitivnoj atmosferi. Art park trenutno, slobodni smo dodati, izgleda bolje nego ikad, opušteno i šareno, s dozom dobre glazbe, baš onako kako smo priželjkivali da će izgledati ljetna sezona u Zagrebu.

Posebno nas veseli najava različitih radionica koje će se kroz ljeto održavati na Ribnjaku, filmske i glazbene večeri, male školice, satovi joge i stolnog tenisa, buvljaci i brojne druge, uvijek zanimljive aktivnosti. Također, ovog petka, 26. lipnja, u Art parku će biti predstavljeno i novo Art park pivo Pivovare Medvedgrad etiketu za koje potpisuje umjetnik Marin Remić. Art park na Ribnjaku otvoren je sve do 6. rujna, a posjetiti ga možete baš svaki dan od 12 do 23 sata.

Detalje možete pratiti na službenoj Facebook stranici.

Lidija, femisfera
Lidija Lončarić
Prikaži sve članke od autora

Diplomirana novinarka, vlasnica najslađeg i najzločestijeg psa u zemlji i velika zaljubljenica u sve jestivo i pitko. Gastro novinarstvom službeno sam se počela baviti prije četiri godine i od prvog je dana preraslo u veliku ljubav pa tako sada svaki slobodni trenutak i višak novaca trošim na restorane i kuhanje. Nakon rada na jednom domaćem lifestyle portalu počela sam širiti horizonte pa znam napisati i ponešto zanimljivog na drugim područjima, posebno kad znam da bi moglo pomoći i ostatku izgubljenih poput mene na ovom svijetu.

Postani dio Femisfere

Prijavi se za newsletter i svaki mjesec saznaj više o temama koje te zanimaju!