fbpx

Američki program The Happiest Baby™ (Najsretnija beba) u 30 zemalja provodi preko 3.000 certificiranih edukatora i zdravstvenih djelatnika, a omiljen je među mnogima roditeljima. Zahvaljujući udruzi Najsretnija beba Hrvatska™ program se od rujna 2014. provodi u Hrvatskoj kroz radionice s praktičnim vježbama, a vodi ga Iva Brčić, mag. soc. phil., predsjednica udruge Najsretnija beba Hrvatska.

Izdvojeno iz programa

1. Webinar Odvikavanje od pelena – trajanje 60 minuta

Želite brzo i jednostavno odviknuti dijete od pelene? Niste sigurni da li je dobro to što radite u procesu odvikavanja? Vaša beba nije još napunila godinu dana i vi ju želite odvikavati od pelene, ali vam svi savjetuju da je prerano…što učiniti? Uz certificiranu edukatoricu međunarodno priznatog programa The Happiest Baby, Ivu Brčić, saznat ćete kako u svega nekoliko dana odviknuti dijete od pelena i naučiti ga na tutu bez suza i ispada bijesa.

2. Webinar Ispadi bijesa i kako ih smiriti – trajanje 60 minuta

Dječja vriska, bacanje po podu, vaša nemoć u rješavanju problema u odgoju ne moraju biti dio vašeg obiteljskog rasporeda. Uz komunikaciju prilagođenu djetetu, uz vježbanje strpljivosti, dječje ogovaranje, pregovaranje i blago ignoriranje sve se to može promijeniti. U kratkom roku ćete dobiti sva potrebna znanja i naučiti tehnike koje će vam pomoći, već isti dan.

3. Webinar Spavanje bez suza za djecu od 9 mjeseci i stariju – trajanje 60 minuta

Dijete protestira prije noćnog spavanja, po noći se svako malo budi i zahtjeva dojenje, uspavljivanja su dogotrajna, po noći dijete ima noćne more ili izlazi iz svog kreveta. Uz dobru rutinu, najavu 5 MINUTA, uz par tehnika za jačanje strpljivosti i odgovarajuću komunikaciju, kroz otprilike 10 dana možete se riječiti svih problema oko spavanja.

Kome je edukacija namijenjena?

Roditeljima i stručnjacima iz područja pedagodije/psihologije/socijalnog rada

Mjesto održavanja

Edukacija/savjetovanje se održava online. Detalji su na rasporedu.

Cijena

  • Cijena webinara Odvikavanje od pelena je 100 kn, a vrijeme održavanja je svaki utorak u 21 sat.
  • Cijena webinara Ispadi bijesa i kako ih smiriti je 100 kn. Vrijeme održavanja je svaku srijedu u 21 sat.
  • Cijena webinara Spavanje bez suza za djecu od 9 mjeseci i stariju je 100 kuna i odvija se svaki 2. i 4. četvrtak u mjesecu u 21h.
  • Cijena pojedinačnog webinara je 100 kn, ali ako se pohađa više webinara, moguće je iskoristiti pogodnost: drugi je s 10% popusta (90 kn), a treći s 20% (80 kn).

Prijave i informacije

Putem maila na najsretnijabeba@gmail.com i mobitela 098 9008634

Dodatno

Više o edukatorici i programu pročitaj na Facebooku i službenoj web stranici.

Prikaži sve članke od autora
Trenutno nema komentara.

Ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva.

Postani dio Femisfere

Prijavi se za newsletter i svaki mjesec saznaj više o temama koje te zanimaju!