fbpx

Učlanjena sam u jednu grupu na fejsu o dijetama i zdravoj prehrani. I kako tko smršavi koji gram svi mu daju podršku. Radi se o nečemu poput Dear John grupe, ali za mršavljenje.

I danas jedna žena piše kako je pojela bombon i upropastila čitavu dijetu. I kaje se jadna kao da je ubila nekoga. I sad svi bacaju ‘drvlje i kamenje‘ po njoj: ‘Pa kako si mogla? Sve si upropastila’ i slično. Ma bilo mi je žao žene jer sam u njoj vidjela samu sebe kada ludujem zbog raznoraznih dijeta.

Rekoh ja ženi: Ma nek si Danice pojela taj bombon, što te briga, jednom se živ. Što ako nas sutra potres potepe, bit će ti žao sta ga nisi pojela. Dana je bila sva sretna i zahvaljivala mi se ‘do groba‘. Admini iz grupe su zaprijetili da će me izbaciti budem li tako demotivirajuće djelovala na ostale članove. A ja sam i sad dok ovo pišem pojela tri bombona…🙄 Jednom se živi.

Možda će te zanimati i ovo Kratka crtica o ‘Litu s materom’ i zauvijek izgubljenom jastuku

Imaš li sličnu priču, pitanja o ovoj temi ili nešto što želiš podijeliti, javi nam se na moja@femisfera.com

Prati nas na Facebooku i Instagramu. Pretplati se na naš newsletter.

Tamara Krajač
Prikaži sve članke od autora

Poduzetnica sam u svijetu kozmetike preko 25 godina. Vodim svoju tvrtku u Zagrebu, a koja zastupa jedan kozmetički brand organske i prirodne kozmetike. Obožavam otkrivati nove zemlje te pisati putopise i snimati fotografije iz svih krajeva svijeta. Veliki sam gurman te ljubitelj estetike, arhitekture i dizajna. Često upoznajem zanimljive ljude pa ću s vama dijeliti i njihove neobične priče na putu prema uspjehu. Na život gledam pozitivno i s velikom dozom humora. Nastojim zadržati dijete u sebi pa ćete u mojim tekstovima na Femisferi imati priliku pročitati i pokoju duhovitu priču te dogodovštinu.

Postani dio Femisfere

Prijavi se za newsletter i svaki mjesec saznaj više o temama koje te zanimaju!