fbpx

Stručnost i izvrsnost je ono što nude u centru Budi svoj. Sva njihova savjetovanja, psihoterapija i edukacije temeljeni su na međunarodno priznatim certifikatima iz adekvatnih područja. U sklopu programa “Roditelj za 21. stoljeće” održavaju niz online predavanja, a nude i cjelovite treninge i edukacije te savjetovanje za roditelje.

Izdvojeno iz programa

1. Praktičarski trening NLP-a – 9 modula (trajanje svakog modula je 12 sati) + certifikacija 2 sata

Neurolingvističko programiranje (NLP) je skup tehnika i koncepata kojima se postiže bolje razumijevanje međuljudske komunikacije. NLP su osmislili Richard Bandler i John Grinder tako što su proučavali način na koji vrhunski psihoterapeuti postižu poboljšanje stanja i izlječenje svojih klijenata. Izvodeći modeliranje i generalizaciju njihovih postupaka, Bandler i Grinder su strukturirali njihove tehnike i načela rada u konzistentan okvir za poboljšanje komunikacije i osvješćivanje vlastitih ograničenja. Tijekom treninga NLP-a bruse se komunikacijske vještine, uči se kako se uvesti u stanje koje nam je u tom trenutku potrebno, kako uspješno rješavati konfliktne situacije i još mnogo toga.

2. TA klub – 9 radionica (trajanje svake radionice je 150 minuta)

TA klub je zamišljen kao serija od devet radionica namijenjenih osobama koje su zainteresirane za transakcijsku analizu i njenu primjenu u osobnom rastu i razvoju. Transakcijska analiza je skup zanimljivih i korisnih teorija i modela funkcioniranja ljudske psihe. Razumijevanje ovih modela i znanje koje nam transakcijska analiza donosi pomaže nam da razumijemo uzroke našeg ponašanja, odluka i nesporazuma u komunikaciji s drugima. Ovo je znanje ključno za svaku osobnu promjenu, jer spoznajući pozadinske uzroke našeg ponašanja, osjećaja i odluka stječemo i moć da ih promijenimo.Svaka radionica ima svoju temu, neki od koncepata transakcijske analize koji se ukratko objasni, a onda se kroz kreativne vježbe u parovima, malim grupama, s demonstracijama približe svakom od polaznika s jedinstvenim ciljem da rastemo i razvijamo se.

3. TA 202 – 4 godine

TA 202 je napredna edukacija iz područja transakcijske analize u trajanju od četiri godine. Osnovni cilj edukacije je obuka budućih psihoterapeuta. Edukacija traje minimalno četiri godine s opcionalnom, petom godinom. Za one koji žele postati psihoterapeuti i koji zadovoljavaju zakonske i ostale uvjete za ovu struku centar Budi svoj nudi četverogodišnje školovanje za psihoterapeuta transakcijske analize TA202. Program školovanja certificiran je od strane Europske udruge transakcijske analize (EATA) i osigurava dovoljan broj sati edukacije i pripremu polaznika za polaganje ispita za certificiranog psihoterapeuta transakcijske analize (CTA). Želite li postati psihoterapeut, ovo je svakako dobar put.

Kome je edukacija namijenjena?

Roditeljima i stručnjacima iz područja pedagodije/psihologije/socijalnog rada.

Svima koji žele nešto naučiti o sebi i drugima te svoja znanja primjeniti u svom privatnom i poslovnom životu.

Mjesto održavanja

Martićeva 5, Zagreb ili preko ZOOM platforme

Cijena i vrijeme održavanja

  • Praktičarski trening NLP-a: 11.500 kn
  • TA klub: 2.700 kn
  • TA 202: 13.200 kn

Održava se prema objavljenom kalendaru.

Prijave i informacije

Putem maila na ivica@budisvoj.eu ili 098 234 785

Dodatno

Više o edukatorima i programu pročitaj na službenoj web stranici.

Prikaži sve članke od autora
Trenutno nema komentara.

Ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva.

Postani dio Femisfere

Prijavi se za newsletter i svaki mjesec saznaj više o temama koje te zanimaju!