fbpx

Moja dugogodišnja prijateljica Lena vlasnica je istoimenog prestižnog salona u Zagrebu. Kada se zaželim vrhunske masaže i njege lica uvijek odem kod moje Lene. Osim što ima predivan salon i profesionalnu uslugu, kao u Parizu ili New Yorku, Lena je zaista osebujna ličnost.

Između ostalog, Lena je najduhovitija žena koju sam ikada poznala. Pametna, snalažljiva, vrijedna i zaraznog smijeha. Ovo ljeto sam konačno otišla na masažu kod Lene te kasnijena kavu i odmah uočila da mi baš uvijek nasmijana Lena, prodornih plavih očiju, nije baš dobro raspoložena kao inače. Pitah je na kavi: ‘Leno, što se događa?’ A ona kaže: ‘Eh moja Tama, ljeto je i gužva u salonu, ljudi dolaze, a meni djelatnica uganula mali nožni prst i već je više od mjesec dana na bolovanju.’

Lena nastavlja: ‘Zamolila sam ju da se bar dođe javljati na telefon ili otvarati vrata, ali kaže da ne može jer liječi mali nožni prst’. A ja ju pitam: ‘Pa što si joj rekla na to?’ i ona mi odgovori: ‘Ma isprva sam joj mislila prešutjeti, a onda sam joj rekla pa kako to da Nick Vujičić putuje svijetom, ide na posao bez ruku i nogu, a ti više od mjesec dana s uganutim malim nožnim prstom ne možeš doći barem se javljati na telefon u salonu?’.

Odmah sam pomislila: Lenu za premijerku, a Nicka Vujičića za predsjednika. Možda bi u tom slučaju za Hrvatsku bilo nade. Do tada svakako preporučujem pročitati knjigu Nika Vujičića i otići kod Lene na masažu.

Masaža kod Lene će oživjeti vaš duh i tijelo, a Nick Vujičić će vam postati inspiracija na svim životnim poljima. Iako se rodio u bez ruku i nogu, diplomirao je na dva fakulteta u Australiji, računovodstvo i financijsko planiranje, utemeljio je nekoliko škola za djecu u nerazvijenim zemljama, gradi sirotišta. Izdaje knjige, snima filmove, a ima i tvrtku za trgovanje nekretninama i dionicama te tvrtku za produkciju motivacijskih govora. Uz sve to, bavi se i sportom te pliva, peca, surfa i igra golf. A sigurno se i sam javlja na telefon.

Možda će te zanimati i ovo: Prijateljica me pitala: Gdje mogu naći ‘normalnog’ dečka? Moj odgovor ju je šokirao

Imaš li sličnu priču, pitanja o ovoj temi ili nešto što želiš podijeliti, javi nam se na moja@femisfera.com

Prati nas na Facebooku i Instagramu. Pretplati se na naš newsletter.

Tamara Krajač
Prikaži sve članke od autora

Poduzetnica sam u svijetu kozmetike preko 25 godina. Vodim svoju tvrtku u Zagrebu, a koja zastupa jedan kozmetički brand organske i prirodne kozmetike. Obožavam otkrivati nove zemlje te pisati putopise i snimati fotografije iz svih krajeva svijeta. Veliki sam gurman te ljubitelj estetike, arhitekture i dizajna. Često upoznajem zanimljive ljude pa ću s vama dijeliti i njihove neobične priče na putu prema uspjehu. Na život gledam pozitivno i s velikom dozom humora. Nastojim zadržati dijete u sebi pa ćete u mojim tekstovima na Femisferi imati priliku pročitati i pokoju duhovitu priču te dogodovštinu.

Trenutno nema komentara.

Ostavi svoj komentar

Postani dio Femisfere

Prijavi se za newsletter i svaki mjesec saznaj više o temama koje te zanimaju!