fbpx

Da male stvari čine razliku i mogu učiniti svijet ljepšim mjestom, dokazala je Mirna koja je prije malo manje od dva mjeseca donirala svoju odjeću u Učenički dom Dora Pejačević. Naime, Mirna je u džepove kaputića i sakoa ubacila simpatične poruke ispisane kemijskom olovkom na papiriću.

Pedagoginja u tom domu Ivana Harapin Gajić je na Facebooku o ovoj gesti napisala sljedeće:

‘Tražimo Mirnu koja je prije otprilike mjesec i pol – dva mjeseca donirala svoju odjeću u Učenički Dom Dora Pejačević, a robica je zbog korone stajala u karanteni nekoliko tjedana. Dio Mirnine donacije smo proslijedili stradalima u potresu u Gornjoj Dubravi i Čučerju, a ono što nismo znali je da je Mirna u svaki kaputić i sako stavila predivne male porukice pune ljubavi. ❤ To smo otkrili tek kad su ih naše učenice i zahvalne korisnice našle u džepovima. I sada silno želimo zahvaliti Mirni koja nas je sve dirnula’.

Javila sam se Ivani koja kaže kako je u domu je 120 učenica, a odjeću poklanjaju onima za koje znaju da im je pomoć potrebna. Ne zna točno koliko je osoba dobilo Mirninu odjeću, ali uz nekoliko djevojaka iz doma još je nekoliko njih u Gornjoj Dubravi i Čučerju čija imovina je stradala u potresu dobilo odjeću preko kolegice Andreje Marcetić.

Ovo su samo neke od poruka koje je Mirna napisala:

Uz ovakve poruke je donirana odjeća dobila puno veću vrijednost. Hvala Mirni i svim ljudima koji se ne boje poslati poruke ljubavi!

Možda će te zanimati i ovo: Iva otkriva gdje sve možete donirati ošišanu kosu i tako učiniti dobro djelo

Imaš li sličnu priču ili nešto što želiš podijeliti, javi nam se na moja@femisfera.com

Prati nas na Facebooku i Instagramu. Pretplati se na naš newsletter.

Prikaži sve članke od autora

U potrazi za pravim informacijama i zanimljivima ljudima. Vlasnica Dobre priče - za komunikaciju i digitalni marketing te pokretačica Femisfere. Antropologinja, informatologinja i novinarka u duši. Strastvena oko svega što radim, naročito oko pisanja i uređivanja sadržaja na Femisferi.

Trenutno nema komentara.

Ostavi svoj komentar

Postani dio Femisfere

Prijavi se za newsletter i svaki mjesec saznaj više o temama koje te zanimaju!