fbpx

Treći krug besplatnog mentoriranja za žene poduzetnice i one koje tek sanjare o pokretanju svog posla

Mentorstvo je iznimno važno za razvoj svake osobe i kao takvo prilika za mnoge žene da unaprijede svoja znanja te vještine. Takava oblik usavršavanje je itekako prisutan u zapadim zemljama, a nešto manje kod nas. Kroz mentorstvo jedna osoba ulaže vrijeme, energiju, osobno iskustvo i kompetencije pomažući rast i razvoj sposobnosti druge.

U sklopu Facebook grupe Be Your Own Boss – za žene poduzetnice, ali i one koje tek sanjare o pokretanju svog posla, trenutno traju prijave za treći krug besplatnog mentorskog programa. Prvi krug mentorskog programa započeo je odmah nakon pokretanja grupe početkom travnja prošle godine, a nakon svakog kruga mentorstvu su se pridružili novi mentori.

U ovom krugu mentorice su:

  • Tea Stepan, vlasnica PRona 
  • Katarina Dropulić, vlasnica PROGRESS media
  • Tea Gudek Šnajdar – blogerica i vlasnica Culture Tourist* Dubravka Pešorda, psiholog u Centar Madrugada
  • Mariann Makrai, vlasnica Tralangia
  • Iva Jović, blogerica na Iva Pozitiva
  • Marina Biljak, vlasnica MB Digital Media

U mentorskom programu se može birati između čak 11 različitih kategorija. Naučit ćete kako pokrenuti svoj blog i optimizirati ga za Google, kako uspješno voditi svoje društvene mreže, kako pokrenuti ili unaprijediti svoj LinkedIn profil i još puno toga.

‘Uvijek se oduševim kad mi se jave novi mentori koji žele besplatno podijeliti svoje znanje i vještine s drugima, bez da ih moram vući za rukav. Tako je bilo i u ovom krugu, tako da mogu s ponosom neke potpuno nove kategorije, ali i dalje veoma bitne za svakog tko ima ili želi pokrenuti svoj posao. Izdvojila bih ‘Poslovne kočnice’ ili ‘Kako izgraditi osobni brend kroz autentični sadržaj’, a tu je i dalje kategorija za sve one koji su zasad samo na ideji ‘Od ideje do poslovnog plana’. Svakako svima preporučam da se prijave – imati mentora na svom poslovnom putu je neprocjenjivo’, poručila je Marina Biljak, voditeljica programa i jedna od mentorica.

Mentorski program je još uvijek potpuno besplatan, a namijenjen je poduzetnicama koje bi htjele proširiti svoje znanje u digitalnom marketingu, ali i ženama koje žele započeti svoj vlastiti posao. Sve što trebate napraviti je izabrati kategoriju koja vas zanima i prijaviti se putem Google forme. Nema nikakvih obaveza! Sve se odvija u dogovoru s mentorom, tako da ćete raditi koliko i kako možete.

Svaki mentor izabrat će jednu ili više osoba za mentoriranje, ovisno o programu.

Formu možete ispuniti do 22. veljače (na ovom linku), nakon čega će se mentori javiti odabranim osobama.

Možda će te zanimati i ovo: Zašto nema ženskih dobitnica ovogodišnje nagrade EY Poduzetnik godine i kako to promijeniti

Imaš li sličnu priču ili nešto što želiš podijeliti, javi nam se na [email protected]

Prati nas na Facebooku i Instagramu. Pretplati se na naš newsletter.

PR
Prikaži sve članke od autora

Postani dio Femisfere

Prijavi se za newsletter i svaki mjesec saznaj više o temama koje te zanimaju!