fbpx

U četvrtak i petak, 18. i 19. ožujka, od 10:00 do 12:00 sati, moći ćete online i to besplatno pratiti proljetno izdanje Ladies of New Business konferencije: uzorITe.

Na konferenciji će gostovati nekoliko žena čije nam priče mogu poslužiti kao primjer kako navigirati karijerom u domaćem i stranom IT-ju, te nekoliko muškaraca koji zagovaraju veću raznolikost u leadershipu.

Između ostalog, na konferenciji će ugostiti Mirtu Stantić s Oxforda, Ines Jurković iz COBE-ja, Davora Runju iz Airta, Dražena Oreščanina iz Poslovne inteligencije te Tesu Orlović iz Fivea.

Raspored i program konferencije možete pogledati na službenoj web stranici, a aktualne detalje možete popratiti preko Facebook eventa!

Osvojite goodie bag!

COBE vas je odlučio razveseliti svojim goodie bagovima!

Sve što trebate napraviti je da tijekom jednog ili oba dana Ladies of New Business konferencije objavite post ili story uz obavezan #LadiesZG na Twitteru i Instagramu, a najkreativnije će nagraditi paketićem koji sadrži slatku COBEladu, majicu, naljepnice i podmetače!

Sudjelovanje na Ladies of New Business konferencija u potpunosti je besplatno!

Pratiti možete putem Facebook Livea, a želite li se uključiti u raspravu i postavljati pitanja, prijavite se za sudjelovanje ispunjavanjem prijavne forme!

Možda će te zanimati ovo: Anita Šulentić: Žene ranije osjete da je vrijeme za promjenu, no teže donose odluku

Imaš li sličnu priču, pitanja o ovoj temi ili nešto što želiš podijeliti, javi nam se na moja@femisfera.com

Prati nas na Facebooku i Instagramu. Pretplati se na naš newsletter.

PR
Prikaži sve članke od autora
Trenutno nema komentara.

Ostavi svoj komentar

Postani dio Femisfere

Prijavi se za newsletter i svaki mjesec saznaj više o temama koje te zanimaju!