fbpx

O nama

Tko smo?

Sasvim obične žene koje žele dijeliti svoje, ali i tvoje priče. Zato smo pokrenule Femisferu – portal za žene koji pokreću četiri vrijednosti: prisnost, pouzdanost, proaktivnost i pozitiva. 

Femisfera je mjesto bez površnih priča, neprovjerenih informacija i žutila.

Želimo prenijeti stvarne priče i odmaknuti se od pritiska, pretencioznosti i nerealnih očekivanja. Osnažujemo ženu, pružamo različite perspektive i jačamo osviještenost.

www.femisfera.com je online mjesto na kojem je svaka žena dobrodošla, stoga ćemo se posvetiti raznim interesima: posao, zdrav život, hrana i vježbanje, putovanja, obitelj i prijateljstva, ekologija, kultura, održivost, rad na sebi i empatija.

Naše vrijednosti

Prisnost

Tko je napisao ovaj tekst i tko je ova žena koja ga čita? Ponekad ćemo ti se obratiti sa “ti”, ali nikad te nećemo osuđivati. Nećemo te tjerati da na nove izazove jer život je već izazov sam po sebi. Ne želimo da na krivim vrijednostima gradiš samopouzdanje, već te dodatno potaknuti da njeguješ svoju strast – druženje, posao, cipele ili tofu! Mi smo tvoje frendice, ponekad brutalno realne, ponekad za koktel i party, ali uvijek prihvaćamo što donosiš sa sobom – smijeh, tugu, veselje, bol.   

Pouzdanost

Gdje sam to čula? Razna mišljenja rado susrećemo, ali svoja gradimo na relevantnim činjenicama i iskustvima. Nećemo te strašiti dramatičnim naslovima i deprimirati savršenim scenarijima. Nećemo ti prenositi rekla-kazala informacije. Nakon svega najmanje što nam svima treba je nepregledno more sadržaja, stoga ćemo nastojati shvatiti što ti je zaista relevantno. 

Proaktivnost

Mogu li ja to? Ide ti se solo do Pelješca, želiš znati kako uspijeva obrtnicama u Hrvatskoj i ne znaš kako navesti svog klinca da se složite oko večere… Želiš početi vježbati, ali trebaš savjet. Ili pak trebaš samo savjet i motivaciju, vidjeti da je netko drugi uspio ili se bori? Kao prave frendice, želimo ti pružiti prave riječi, informacije i savjete nakon kojih ćeš se osjećati sigurnija. Držimo ti leđa.

Pozitiva

Što mi daje snagu? Ne moraš uvijek biti uvijek sretna i nasmijana. Možda tražiš utjehu, pravu iskrenu ili pozitivnu priču! Nađi nešto za sebe i opusti se. Zaboravi lažni smiješak. Želimo ti pokazati da uvijek postoji i druga strane priče i da čaša nije uvijek na pola prazna.

Budi i ti dio nas!

Glavna urednica:

Maja Belušić

Novinarke:

Bruna Perica

Helena Šimunec

Terezija Bošnjaković

Vanjske suradnice:

Alica Bjeli

Lidija Lončarić

Tihana Gašpert

Izdavač: Dobra priča

Želimo čuti tvoj glas, zato ćemo pisati o temama koje te zanimaju, a i ti sama možeš sudjelovati u kreiranju sadržaja.

Na tvoj mail jednom mjesečno možemo slati ono što bi ti moglo biti zanimljivo, stoga predlažemo da se prijaviš na naš newsletter.

Svakako se i registriraj kako bi mogla komentirati, ali i dobiti priliku pisati recenzije na našoj stranici. 🙂

Klikom na link saznaj više o kolačićima i Uvjetima korištenja.

Postani dio Femisfere

Prijavi se za newsletter i svaki mjesec saznaj više o temama koje te zanimaju!