fbpx

Zašto se registrirati?

Jednom mjesečno primaš newsletter

Informacija + motivacija + inspiracija

Imaš mogućnost pisanja recenzija na Femisferi

Ujedno možeš dati i svoj komentar na postojeće recenzije.

Redovito primaj e-book o temama koje te zanimaju

 • kultura
 • posao i znanost
 • zdravlje i moje tijelo
 • emocije i moji ljudi
 • putovanje i hrana
 • sport i aktivnosti
 • stanovanje i održivost

Predlažeš teme o kojima ćemo pisati i sugovornike s kojima ćemo pričati

Više o toj mogućnosti, a koja je dostupna samo za registirane članove, pročitaj ovdje.

Ostvaruješ popuste

 • Edukacija
 • Knjige
 • Kozmetički saloni
 • Kozmetika
 • Masaža

Uskoro više o našim partnerima…. Prati nas na Facebooku i Instagramu

Registiraj se u 3 klika.

Uvjeti registracije

Komentiranje

U komentarima nije dozvoljeno vrijeđanje autora, subjekta u tekstu ili drugih čitatelja – po bilo kojoj osnovi (fizičkoj, vjerskoj, nacionalnoj i dr.) Svaki registrirani član je autor komentara koji se pojavljuje uz njegov profil, a uredništvo Femisfera.com ne odgovara za sadržaj pojedinačnih komentara. Komentari koji sadrže uvrede, promociju ili bilo kakav drugi neprimjeren sadržaj bit će obrisani.

Kada kao registirani član ostavljaš komentare na web stranici, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentiranje, kao i IP adresu i druge podatke preglednika kako bi nam pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Pravila o privatnosti usluge Gravatar dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja komentara, slika tvog profila vidljiva je javnosti u kontekstu samog komentara.

Mediji

Ako na web-stranicu postavljaš fotografije, trebalo bi izbjegavati prijenos fotografije sa uključenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu preuzeti i izvući podatke o lokaciji s fotografija na web-mjestu.

Kolačići (tzv. cookies)

Ako ostaviš komentar na našoj web stranici, doći će do spremanja tvog registiranog imena, adrese e-pošte i web lokacije u kolačiće. Ovo je opcija koja omogućuje lakše komentiranje jer nećeš trebati ponovno unositi svoje podatke kad ostaviš drugi komentar. Ovi kolačići pohranjuju taj podatak na period od godinu dana.

Ako posjetiš našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li tvoj preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvoriš preglednik.

Kad se prijaviš, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje podataka o prijavi i izboru zaslona. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići opcija zaslona traju godinu dana. Ako odabereš “Zapamti me”, prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjaviš sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Više o korištenju kolačića pročitaj ovdje.

Sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web-lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Te web-stranice mogu prikupljati podatke o vama, upotrebljavati kolačiće, ugrađivati ​​dodatno praćenje treće strane i nadzirati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na toj web-lokaciji. Femisfera.com ne kontolira prikupljanje takvih kolačića.

Brisanje podataka o registraciji

Ako si registrirana na ovoj web-stranici ili si ostavila komentar, možeš obrisati svoj korisnički račun, kao i postavljene komentare. Možeš i zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje si unijela pri registraciji. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Postani dio Femisfere

Prijavi se za newsletter i svaki mjesec saznaj više o temama koje te zanimaju!